За нас

Мама и тати – едни от първите думи, които Вашето дете се научава да произнася. Мама и тати са първите хора, които вашето дете се научава да разпознава и емоционално се привързва за цял живот. А всеки ден Вие се питате това, което правите правилно ли е или не. Всяко ваше решение може да има въздействие върху детето през целия му живот. Тогава Вие осъзнавате и колко е било трудно на Вашите майки и бащи и колко е трудно да бъдеш РОДИТЕЛ.

В сайта ни ще намерите интересни и полезни статии за бременността, кърменето и майчинството. Стремим се да бъдем максимално полезни на бъдещите и настоящи майки и татковци, като засягаме важни и актуални теми свързани с този изключително важен период от Вашия живот. Статиите в сайта са написани от писатели с дългогодишен опит като родители, видяли много и препатили много. Опитали сме се да избягаме от клишетата на бестселърите в книжарниците и безкрайното говорене по форумите. Стараем се да бъдем едновременно критични и обективни.

Този сайт може да Ви направи по-информирани, но не може да замени посещението при лекар!

Сайтът mamaitati.com е собственост на Беджев Стил ЕООД. Всички статии в сайта са написани специално за него.
Всяко използване на статиите без наше съгласието е забранено!
Моля уважавайте труда на писателите и не крадете статии от сайтазащото ние следим за копирани статии, ще разберем веднага, ще Ви докладваме на Гугъл и ще си търсим правата по съдебен ред.


Този сайт Не използва услуги от Google за анализ на трафика и рекламите.
Сайтът Не събира лични данни от потребителите си.
Сайтът Не извършва профилиране на своите потребители.
Сайтът НЕ събира лични данни чрез външни услуги и бисквитки.