За нас

Мама и тати – едни от първите думи, които Вашето дете се научава да произнася. Мама и тати са първите хора, които вашето дете се научава да разпознава и емоционално се привързва за цял живот. А всеки ден Вие се питате това, което правите правилно ли е или не. Всяко ваше решение може да има въздействие върху детето през целия му живот. Тогава Вие осъзнавате и колко е било трудно на Вашите майки и бащи и колко е трудно да бъдеш РОДИТЕЛ.

В сайта ни ще намерите интересни и полезни статии за бременността, кърменето и майчинството. Стремим се да бъдем максимално полезни на бъдещите и настоящи майки и татковци, като засягаме важни и актуални теми свързани с този изключително важен период от Вашия живот. Статиите в сайта са написани от писатели с дългогодишен опит като родители, видяли много и препатили много. Опитали сме се да избягаме от клишетата на бестселърите в книжарниците и безкрайното говорене по форумите. Стараем се да бъдем едновременно критични към обективни.

Този сайт може да Ви направи по-информирани, но не може да замени посещението при лекар!

Сайтът mamaitati.com е собственост на Беджев Стил ЕООД. Всички статии в сайта са написани специално за него.
Всяко използване на статиите без наше съгласието е забранено!
Моля уважавайте труда на писателите и не крадете статии от сайтазащото ние следим за копирани статии, ще разберем веднага, ще Ви докладваме на Гугъл и ще си търсим правата по съдебен ред.


Този сайт в някои случаи може да използва услуги от Google за анализ на трафика и рекламите. Информирайте се как сe използват бисквитките за предоставяне на тези услуги тук
Сайтът Не събира лични данни от потребителите си.
Сайтът Не извършва профилиране на своите потребители.
Сайтът НЕ събира лични данни чрез външни услуги и бисквитки.