Дрехи и бельо за бременни

Растящото коремче няма да ви направи по-малко суетна, но никой и не го изисква от вас. Една бъдеща майка трябва добре да се грижи за себе си, а в това число влизат и подходящите дрехи за бременна.

блуза за бременни
15лв
блуза за бременни
15лв
Блуза за бременни от bstyle.bg
5% отстъпка с промокод mamaitati

Сред първите ви задачи като бъдеща мама е да се простите с илюзията, че по време на бременността още дълго ще носите старите си дрехи. Не се мъчете с тях, а вместо това подберете подходящите бельо и дрехи за бременна с които да се чувствате приятно. Без да искаме да ви плашим, може да се наложи и след раждането да ги носите още известно време.

Снабдете се с основни неща: подходящи сутиени, боксерки, бодита, клинове. Винаги може да изградите и допълните една хубава визия, ако имате тази добра основа. Може да разгледате нашите предложения за бельо за бременни – надяваме се, че ще ви харесат.

Ако са ви интересни коланите за бременни, имайте предвид, че те не са просто бельо или аксесоар, препоръчват се на жени с определени проблеми и не е редно да се купуват самоволно, ако гинекологът не ви го препоръча.

Стягащото и оформящо бельо не е подходящо в този период от живота, оставете го за след раждането, когато се стремите към по-бързо „прибиране“ на вашите форми.

Не се терзайте и мъчете с неудобни дрехи, защото сте още в малките месеци. Ако имате нужда започнете да си обличате „бременните“ дрехи в трети или четвърти месец, всичко е строго индивидуално и е въпрос на личен комфорт.

Съобразете се със сезона и не пропускайте факта, че ще ви трябват дрехи за топло и студено време.

Купете си поне една блуза и една туника от нашия електронен магазин bstyle.bg, които да са подходящи за бременна, няма смисъл да разтягате излишно старите си дрехи, защото ще ги съсипете по този начин.

Прегледайте кое от настоящия ви гардероб може да се носи и с голям корем без да му нанесете щети.

Може да се възползвате от блузи, туники, рокли с висока талия или друга подходяща кройка, те не са дрехи за бременна, но щом стоят добре са точен избор за вас.

Не е случаен израза, че дяволът е в детайлите, тук те са под формата на аксесоари, не се лишавайте от тях и допълнете всеки тоалет с нещо красиво за завършен вид.

Имате известни ограничения с дрехите, но това не значи, че няма да залагате на красиви обувки. Преди да е напреднала бременността или с подходяща форма, може да носите и обувки с ток за няколко часа.

За домашния стайлинг си вземете нещичко назаем от дрехите на половинката, ще се изумите колко удобни могат да са сега неговите анцузи, бермуди и тениски.

Ако не ви се дават много пари за други дрехи, тогава се огледайте за приятелки и познати, които са били вече бременни и могат да ви дадат някоя рокля, пола, дънки.

Може да намерите добри варианти и доста разнообразие на изгодна цена в различните сайтове за продажба на употребявани дрехи или магазините втора употреба.

При добро желание и възможности, може да се поглезите и с нови дрешки за бременна от някой магазин, но имайте предвид, че цените на новите са доста високи. Може да се наложи да платите между 70 и 150 лева за удобни маркови дънки.

Без значение колко точно ще струва „бременният“ ви гардероб, носете дрехите с радост, защото и те са част от пътя към най-голямото щастие – вашето детенце!

f | Сподели с приятели