Може ли да заченем с помощта на хомеопатията и как?

Може ли да заченем с помощта на хомеопатия? Един доста комплексен, сложен и труден въпрос. Когато става въпрос за зачеване, всяка двойка търси алтернатива, която да им донесе така желаното щастие, да станат родители.

Може ли да заченем с помощта на хомеопатията

Освен стандартните изследвания, хормоналните терапии, изчисляването на овулация, изкуственото оплождане и методите на асистираната репродукция – съществува един малко популярен метод за стимулиране на зачеването. Това е именно хомеопатията и както много от нас знаят – тя действа бавно, индивидуално и не е универсалното решение за всеки.

бельо за бременни 7лв
бельо за бременни 13лв.
бельо за бременни 9лв.
бельо за бременни 8.50лв
bstyle.bg
По-удобно с нашето бельо за бременни и кърмачки.

Вижте още
Използвайте промо код MAMAITATI

Хомеопатията се предписва от специалисти в областта, според индивидуалните проблеми на двойката и причините за невъзможното зачатие. Именно малко повече ще осветлим темата днес, относно това може ли да заченем с помощта на хомеопатия и как точно може да се случи това? Добре е да прочетете и темата ни за полезните за зачеване храни – те са още една много добра алтернатива да повишите репродуктивните си способности.

Може ли да заченем с помощта на хомеопатия – постига ли се реална бременност с помощта на хомеопатия, какво е ефективното лечение и що е то хомеопатично лекарство?

Погледнато по мащабно хомеопатията е метод за стимулиране на здравословната устойчивост на организма. Защо е полезна при репродуктивни проблеми у мъжете и жените? Защото именно хомеопатичното лечение стимулира тялото ни само да се лекува и по този начин не го увреждаме с допълнителни химични препарати под формата на медикаменти. Обикновено репродуктивните проблеми са в следствие на заболяване на половата система, вследствие на хормонален дисбаланс, на нервни сривове и цялостна отпадналост на организма. Именно хомеопатията подпомага превенцията на редица заболявания и така тяхното последващо лечение не се налага. В световен мащаб, след конвенционалните методи за лечение, хомеопатията е тази която най-често се използва за лечение на редица състояния. Най-широко се разпространява в развитите страни и е сред най-предпочитаните алтернативни методи за самолечение на организма.

Дамски бикини6лв.
Дамски бикини6лв.
Дамски бикини6лв.
Дамски бикини5.50лв.
bstyle.bg
Дамски бикини с ластична дантела.

Усети комфорта!

Вижте още
Използвайте промо код MAMAITATI

В световната практика има доказани и регистрирани случаи на зачеване благодарение на хомеопатични методи. Безплодието при жените причинено от лошо състояние на фалопиевите тръби, на яйчниците или матката успешно се лекува с хомеопатични медикаменти. Трябва да сте наясно, обаче че хомеопатията винаги върви ръка за ръка с здравословен начин на живот, на хранене и приема на добавки под формата на билки. Не всеки народен лечител е хомеопат. Трябва да се избере хомеопат с дълбоки познания в материята, който индивидуално да разгледа цялостното състояние на двойката с репродуктивни проблеми и да им изготви план за укрепване на организмите им.

Не мислете, че хомеопатията е метод, чрез който можете да заченете по магически начин. Тя по скоро стимулира общото здраве и укрепва физическите сили на двата пола. При жената стимулира условията нужни за имплантирането на ембриона и по този начин предотвратява условията за спонтанен аборт и отхвърлянето на ембрионите при изкуственото осеменяване – на ранен етап! С две думи хомеопатията е идеалното средство стимулиращо женската утроба независимо дали оплождането ще се случи по естествен път или ще бъде с помощта на асистирана репродукция. Много жени подготвящи се за Ин Витро процедура я предпочитат пред стимулиращата хормонална терапия – понеже щади значително организма им и не уврежда естественият му ритъм на работа.

Когато се изготвя хомеопатичен план за зачеване – внимание трябва да се обърне на фактори, като състоянието на овулация при жената, степен на токсичност в организмите на жената и мъжа, редовност на месечните женски цикли, наличие на враждебност в цервикалната слуз, матката и състоянието на ендометриума в нея. Накратко хомеопатията се появява на бял свят още през 1975-та, когато немският лекар Ханеман представя средства за укрепване на човешкия организъм – под формата на разредени естествени източници от животинския, растителния и минералния свят. В основата стой отключването на лечебен отговор в самото тяло на лекувания – така говорим за самолечение на тялото, на база природна стимулация.

Може ли да заченем с помощта на хомеопатия – как тя помага на мъжете и жените, при репродуктивните им проблеми? Къде могат да се намерят подобен тип хомеопатични средства и как се приемат?

Често хормоналния дисбаланс е причина за липсата на зачатие, както вече споменахме. Лекарствата с природни извлеци са идеалното средство за регулиране на хормоните в организма. Този тип лекарства са изключително полезни за жените с нередовна и болезнена менструация. Помагат за превенция на поликистоза на яйчниците, за предменструален синдром, липса на овулация и прочие. Точно, какво лекарство е полезно и в какви дози – това се изготвя строго индивидуално не само за жената, но и за мъжа. При мъжете с репродуктивни проблеми, хомеопатичните медикаменти помагат при отклонения във функциите на сперматозоидите. Тоест подобряват тяхната подвижност, стимулират ерекцията и предпазват от еректилна дисфункция. Увеличат сексуалната мощ и цялостното здраве на мъжа. Хомеопатичното лечение трае дълго и е нужно и двамата партньори да се подложат на него, за да има максимален ефект за зачеване!!! Освен това хомеопатията е полезна не само за зачеване, но и за по-лека бременност, раждане и възстановяване след него.

спортни екипи8лв.
спортни екипи9.80лв.
спортни екипи9.80лв
спортни екипи19.лв
спортни екипи17лв.
bstyle.bg
Бъдете във форма!
Eкипи за танци, фитнес и спорт, зумба дрехи

Вижте още
Използвайте промо код MAMAITATI

Много често, при жените с повтарящи се постоянни аборти, единственото спасение се оказва хомеопатията. Всеки случай е индивидуален и именно в това се крие успешността на превенцията или лечението на самата система. Не се третира дадено състояние или диагноза само, а цялостното физическо и психическо състояние на човека. Относно факта, къде да намерите хомеопатични средства за зачеване? – има редица хомеопатични аптеки. Но, запомнете хомеопатия се приема единствено, след като на вас лично ви е изготвен лечебен план от разнообразни средства с различна концентрация за прием по схема, от специализиран хомеопат.

Обикновено хомеопатията се използва под формата на таблетки, пелети или течности. Те са в различни разредени дози и смеси. Винаги хомеопатичните средства се приемат преди хранене, дори течност – иначе ефекта им е намален и предотвратен. Това са общите условия за прием на хомеопатични препарати. Точно, как вие ще ги приемате за зачеване и вашият партньор – ще ви каже индивидуално хомеопатът! Той ще определи най-точно „потентността“ на препаратите избрани за вас и така зачеването ще бъде стимулирано правилно. Като цяло отговорът на въпросът – Може ли да заченем с помощта на хомеопатия? – е определено ДА! Можете да използвате хомеопатията, като част от конвенционалното си лечение за безплодие и стимулиране задържането на имплантираният във вас ембрион да бъде захванат. Може да я използвате, като средство за укрепване на женската и мъжка полови системи и още редица неща. Важното е никога да не правите самолечение, а да се консултирате със специалист – хомеопат, който да изготви лечебния ви план!

Прочетете и материала ни относно 10-те важни въпроса за Ин Витро оплождането – ще намерите отговори на много въпроси, които сте си задавали!

| Сподели с приятели